За нас

Валдино-термопомпи и отоплителни инсталации

Ние от Валдино се занимаваме с проектиране и изграждане на отоплителни инсталации от 1986 г.

Богатият опит, трупан вече 30 години, съчетан със съвременните изисквания за отопление и климатизация, предопредели стратегическото ни позициониране от 2004 г. насам като проектант, производител и внедрител на отоплителни системи тип термопомпа.

Валдино-термопомпи 3 години гаранцияСегментът, в който сме тясно профилирани е конструкция и производство на термопомпи вода-вода за битови и индустриални приложения с мощности в обхвата на 8 – 150 кw.

Всяка една от машините ни е специално проектирана и произведена за клиентa.

Настройката е индивидуална, а тестът за работоспособност гарантира високото качество и коефициент на преобразуване (КОП) 1:5, достигайки и 1:6 при инсталации, изпълнени с водно подово или вентилаторни конвектори.

За безопасната и надеждна работа, във всяка машина е вграден специално разработен микропроцесорен контролер, който следи редица важни показатели, като температура на водата в отоплителната инсталация, температура на сондажната вода, налягане на фреона, сфазиране, ток, дебита на водата от сондажа и др. Вграденият микропроцесорен контролер отчита и най-малките отклонения от границите на параметрите и при необходимост преустановява работата на термопомпата. При желание от страна на клиента има възможност и за двупосочна GSM комуникация.

При изработката на машините може да се съобразим с изискванията на клиента за интериорен цвят благодарение на използваната технология за прахово боядисване.

Не е за подценяване и много добрата шумоизолация на машините.

За по-любопитните клиенти сме осигурили специална тестова постановка, където нагледно може да се демонстрира предимството на този тип система.

Поръчайте най-съвременната система за отопление и охлаждане за Вашия дом, като се свържете с нас на посочените телефони в страница Контакти или като ни пишете, използвайки формата отдясно.

Call Now Button