Отоплителни инсталации

Отоплителни инсталации Отоплителни инсталации
Отоплителни инсталации от Валдино Отоплителни инсталации от Валдино
Отоплителни инсталации проектирани изградени от Валдино Отоплителни инсталации проектирани изградени от Валдино
Подово отопление проектирано и изградено от Валдино Подово отопление проектирано и изградено от Валдино
Отоплителна система от фирма Валдино Отоплителна система от фирма Валдино
Отоплителни инсталации качествено проектирани от Валдино Отоплителни инсталации качествено проектирани от Валдино
Отопление чрез конвектори Отопление чрез конвектори
Съвременно отопление в дома Съвременно отопление в дома
Изградена отоплителна инсталация в еднофамилна къща Изградена отоплителна инсталация в еднофамилна къща
Отоплителна инсталация в комплект с термопомпа вода - вода Отоплителна инсталация в комплект с термопомпа вода - вода

Отоплителните инсталации, изработвани от Валдино, са икономични и спестяват средства за отопление, като в същото време осигуряват оптимално използване на отделената от термопомпата топлинна енергия.

Отоплителните инсталации се произвеждат от квалифицираните специалисти на Валдино, които използват висококачествени материали, доказани във времето. По този начин се осигурява дългогодишна безупречна работа на цялата отоплителна система.

В отоплителната система се включват няколко основни компонента. На първо място е термопомпата, която е изработена спрямо нуждите на клиента за отопление. Към термопомпата може да бъде изградена допълнителна система, която да осигурява винаги топла вода за битови нужди и да загрява водата в бойлера.

Следващият важен компонент на отоплителната система е радиаторът, в който циркулира топлата вода, изпратена от термопомпата.  Друг компонент, който може да се използва в отоплителните системи, е конвекторът. Той осигурява добра циркулация на въздуха. Затопля се посредством топлата вода, изпратена от термопомпата.

Друг тип отоплителна инсталация е подовото отопление. Специалистите на Валдино могат да изградят за Вас подово отопление, което се захранва от термопомпата. Подовото отопление в комплект с термопомпа осигурява топлина и комфорт във всеки дом. Чрез подовото отопление топлината тръгва от пода и се издига нагоре, като по този начин затопля цялото помещение.

Отоплителните инсталации в комплект с термопомпа вода - вода са добро решение за отопление на еднофамилни къщи, многофамилни сгради и хотели, като осигуряват комфортно и екологично чисто отопление.

Фирма Валдино предлага производство и монтаж на термопомпи, проектиране и изграждане на отоплителни инсталации, конвектори, радиатори и подово отопление. Поръчайте най-подходящата за Вас и Вашия дом отоплителна система, като използвате посочените в страница Контакти телефони и имейл адреси.

Call Now Button