Термопомпи

Термопомпи Валдино Термопомпи Валдино
Производство и монтаж на термопомпи Валдино Производство и монтаж на термопомпи Валдино
Термопомпи вода-вода Термопомпи вода-вода
Термопомпи вода-вода за отопление,охлаждане и загряване на битова гореща вода Термопомпи вода-вода за отопление,охлаждане и загряване на битова гореща вода
Производство на термопомпи вода-вода Производство на термопомпи вода-вода
Отопление и охлаждане чрез термопомпи Валдино Отопление и охлаждане чрез термопомпи Валдино

Термопомпите вода-вода, които се произвеждат от Валдино, се използват за отопление, охлаждане и загряване на битова гореща вода. Благодарение на допълнителен топлообменик температурата в бойлера достига до 70 градуса. Топлинната мощност може да достигне от 8 до 50 киловата.

Термопомпата не произвежда топлина. Благодарение на обратния хладилен процес, задвижвана от електродвигател (компресор), тя отнема  топлина от подпочвената вода и я пренася в отопляваното помещение. Цената е разходът на електроенергия за задвижване на помпа за изпомпване на подпочвената вода и компресор за пренасянето на топлината от подпочвената вода към сградата.

Разходът на електроенергия спрямо получената полезна топлина е над 1:6, което означава че при консумирана мощност 1 киловат,получената топлинна мощност е повече от 6 киловата. Предимството на термопомпата, работеща с подпочвена вода е, че източникът на енергия е с постоянна температура целогодишно.

Свържете се с нас на страницата за Контакти и ние ще изработим за Вас термопомпа вода-вода, съобразена изцяло с Вашите изисквания и желания.

Отворена система вода-вода

Отворена система вода-вода

Благодарение на компактните размери и доброто обезшумяване, термопомпите Валдино се вписват идеално в котелните помещения.

Затворена система с вертикални сондажи

Затворена система вертикални
сондажи

Термопомпите Валдино се отличават не само с иновативна и надеждна техника, но и с гаранция за сигурна работа и дълъг експлоатационен срок.

Инсталация с ниско температурно водно подово отопление

Инсталация с ниско температурно
водно подово отопление

Термопомпите Валдино отговарят на всички съвременни изисквания за качество и ефективност.

Отоплителна инсталация и битова гореща вода на еднофамилна къща

Отоплителна инсталация и битова
гореща вода на еднофамилна къща

В термопомпите Валдино е вградено иновативно и стилно електронно управление, работещо в зависимост от температурата на водата в отоплителната инсталация.

Хоризонтална затворена система при липса на подпочвени води

Хоризонтална затворена система
при липса на подпочвени води

В управлението на термопомпите Валдино са интегрирани също и защита от замръзване, защита на сондажната помпа от работа на сухо и система за диагностика. Лесните за обслужване регулатори позволяват бързо настройване на желаната температура.

Инсталация с отопление, охлаждане и затопляне на басейн

Инсталация с отопление, охлаждане
и затопляне на басейн

Информацията за работните режими на термопомпата и температурните стойности се индексират на дигитален дисплей, което допълнително улеснява потребителя.

Call Now Button